Golden Days i CApE: Karin Lorentzen og Line Marie Thorsen, modereret af Sophie Wennerscheid

Tilmeld dig arrangementet

Vi lever i en tid, hvor omfattende menneskeskabte klimaændringer og en truet biodiversitet kalder på en revurdering af den måde, vi forstår naturen og landskabet på. Kunst og kultur spiller en afgørende rolle her, fordi de fører os ind i en både intellektuel og følelsesmæssig forståelse af vores indlejrethed i den mere-end-menneskelige livsverden.

I en samtale mellem kunstner og aktivist Karin Lorentzen og kunsthistoriker og miljøantropolog Line Marie Thorsen sætter vi fokus på kunstens rolle i gentænkningen af vores forhold til det danske landskab, og hvordan kunstnere konkret genskaber jorden, vores måde at forholde os til den og dyrke den.

Samtalen modereres af litterat og madforsker Sophie Wennerscheid, der er lektor på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab, og humanities fellow ved Center for Applied Ecological Thinking (CApE), Københavns Universitet.

Tag med på en rejse til ”det grønne hus” i Læderstræde 20, hvor vi gentænker vores forhold til naturen og kultiverer ideer, som knytter bånd på tværs af kroppe og arter og landskaber.

Tilmeld dig arrangementet