Golden Days i CApE: Andrea Fjordside Pontoppidan og Sophie Wennerscheid, modereret af Line Marie Thorsen

Tilmeld dig arrangementet

Vi lever i en tid, hvor omfattende menneskeskabte klimaændringer og en truet biodiversitet kalder på en revurdering af den måde, vi forstår naturen og landskabet på. Kunst og kultur spiller en afgørende rolle her, fordi de fører os ind i en både intellektuel og følelsesmæssig forståelse af vores indlejrethed i den mere-end-menneskelige livsverden.

I en samtale mellem litterat og madforsker Sophie Wennerscheid og redaktør og forfatter Andrea Pontoppidan skal vi bringe humanistisk forskning ud over rampen og kaste lys over kartoflens mange historier. Vi skal også blive klogere på, hvorfor planter kan betragtes som partnere i opbygningen af fællesskaber, og hvordan vi kan fremme vores smag for forandring.

Samtalen bliver modereret af Line Marie Thorsen, der er vicecenterleder på Center for Applied Ecological Thinking (CApE), Københavns Universitet.

Tag med på en rejse til ”det grønne hus” i Læderstræde 20, hvor vi gentænker vores forhold til naturen og kultiverer ideer, som knytter bånd på tværs af kroppe og arter og landskaber.

Tilmeld dig arrangementet