Klimakademi for humanister - ansøgningsfrist 20/2

CApE afholder i samarbejde med Klimaakademiet et akademi for humanister, der giver et faktabaseret fundament for at skabe klimahandling. Deltagerne møder førende klimaeksperter og arbejder med fire fokusområder:

  • Klimaviden
  • Klimakommunikation
  • Fællesskab om klimahandling
  • Refleksion over egen rolle som forandringsagent for klimaet

Efter forløbet får man et diplom, som kan bruges til at styrke eller etablere en karriere indenfor klimadagsordenen. Læs mere om kurset på www.klimaakademiet.dk.

Målgruppe

Kurset er åbent for deltagere under 35 år, som har en humanistisk uddannelse på minimum bachelorniveau. Fag som ligger tæt på humaniora, fx indenfor samfundsvidenskab eller teologi, accepteres også. Professionsbachelorer med humanistisk fokus, såsom læreruddannelsen, kan også accepteres.

Tidslinje

Forløbet består af 7 moduler, som kører fra 21. marts til 23. maj 2023. Alle moduler ligger tirsdage fra 16.45-21.00, bortset fra modul 4 som er en lørdag fra 10.00-18.30 med efterfølgende middag.

Ansøgning og pris

Motiveret ansøgning indsendes senest 20. februar via www.klimaakademiet.dk. Kursusafgift er 2.999 kr. for studerende og 5.999 kr. for andre. Betaling opkræves først, hvis man optages på forløbet.

Spørgsmål

Spørgsmål om forløbet er velkomne, og kan indsendes på mail@klimaakademiet.dk.