Smag for forandring I: At få jord under neglene
Center for Applied Ecological Thinking (CApE) inviterer til en samtalerække om mad, regenerativt jordbrug og nye fælleskabsformer under titlen Smag for forandring.
9. februar vil Gry Hedin, kunsthistoriker, forsker og landkvinde, gør sig tanker om, hvilke værdiforestillinger der ligger bag vores landskaber. Hvorfor ser de ud, som de gør? Hvorfor er danske 1800-talskunstnere optaget af kornmarker og uinteresserede i køkkenhaver? Hvordan dyrker man en køkkenhave selv og kan tankegange inden for regenerativ dyrkningåbne nye måder at forståvores lange tradition for landskabsmaleri? Det er nogle af de spørgsmål, som Sophie Wennerscheid skal snakke om med én, der bygger bro mellem kunst og kål.
Samtalerne faciliteres af Sophie Wennerscheid, lektor i nordisk litteratur ved Københavns universitet og p.t. Humanities Fellow ved CApE. Samtalerækken indgår som en aktiv del af Wennerscheids forskning om mad og landbrug i dansk litteratur og danskernes madetik.
Samtalerne afholdes som morgenevents fra kl. 09:00-10:00, hvor der bydes på kaffe, the og bagværk fra kl. 08:30.