Smag for forandring II: At svare på jordens kald

Center for Applied Ecological Thinking (CApE) inviterer til en samtalerække om mad, regenerativt jordbrug og nye fælleskabsformer under titlen Smag for forandring.   

Sarah Hellebek - klimaaktivist, højskoleunderviser og medstifter af Den Regenerative Jordbrugsskole - kæmper for at give en ny generation mulighed for at transformere vores landbrug gennem regenerative dyrkningsmetoder, lokale madsystemer og forpligtende fællesskaber. I samtalen med Sophie Wennerscheid forklarer Sarah, hvorfor ”regeneration” er mere end et nyt buzzword ved at udfolde de biologiske principper, der er grundlaget for en levende og frugtbar jord. Samtalen er en undersøgelse af kompleksiteten i vores madsystem og hvilke virkemidler, der kan drive den nødvendige forandring frem.

Samtalerne faciliteres af Sophie Wennerscheid, lektor i nordisk litteratur ved Københavns universitet og p.t. Humanities Fellow ved CApE. Samtalerækken indgår som en aktiv del af Wennerscheids forskning om mad og landbrug i dansk litteratur og danskernes madetik. 

Samtalerne afholdes som morgenevents fra kl. 09:00-10:00, hvor der bydes på kaffe, the og bagværk fra kl. 08:30. 

Tilmeld dig arrangementet.