Hvad nu hvis...

… vi mennesker kunne mærke vores forbundethed med andre arter og naturen omkring os?

… vi lykkedes med at leve gode liv, for både natur og mennesker, som er i balance med planetens grænser?

Klimakrisen og den grønne omstilling kalder på nye måder at leve og tænke. Vi skal væk fra at gøre, som vi plejer - men hvor er det egentlig vi skal hen?

Københavns Universitet og CONCITO inviterer til en eventrække, der gennem kunstens og videnskabens prisme åbner for nye forestillinger om en positiv klimaneutral fremtid.

I det første arrangement dykker vi ned i menneskets relation til naturen og undersøger, hvad naturen gør ved os? Hvordan taler vi om naturen? Hvordan kan vi drage omsorg for naturen og sågar give den tilbage? Arrangementet vil både byde på oplæg, samtale, sang og fordybelse ind i en fremtid i balance.

Naturantropolog, Ph.D. og lektor ved Københavns Universitet Cecilie Rubow tager os med på en rejse gennem tid og sted og fortæller om indendørsmenneskets natur.

Forfatter Silja Henderson sætter os fri ind i fremtidens drømme og længsler til vores forbindelser til naturens verden.

For at kultivere en indre og fælles forbundethed vil meditationslærer, Jakob Lund, hjælpe os til at give slip på alt det, der forstyrrer os mentalt.

Vi byder desuden på lækre forfriskninger og smagsprøver på fremtiden.

Billetter

En billet koster 50 kr. for studerende (du skal kunne fremvise gyldigt studiekort) og 100 kr. for alle andre. Køb billet til arrangementet